MickaLifa / Заставе будућности

MickaLifa одржаће концерт 30. априла на Сцени 2 у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног догађаја „Заставе будућности”.

MickaLifa бави се стваралаштвом и хуманим радом, кроз различите медије. Има 28 година и дипломирани је графичар на Академији уметности у Новом Саду, а тренутно је апсолвент мастер студија на одсеку за Конзервацију и рестаурацију културног наслеђа. Ради у средњој школи као професор ликовне културе и графичког дизајна, а периодично је у функцији спољњег сарадника у Покрајинском заводу за заштиту споменика културе.

Поред тога, бави се реп, хип-хоп  и трап музиком од 2015. године. Од 2015. до 2021. године, бележи наступе на неким фестивалима већих размера као што су Kiez Contest у Берлину, Дођи на Амфи у Нишу. Наступа по клубовима широм Србије, а делила је бину и са многим извођачима из Србије и региона, као што су Struka, Fox, Surreal, Spejs Noksi, Prti Bee Gee, ISKAZ, Sky Wikler, Bvana Herbalajzer THC и многи други.

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Ознаке:

Датум

30. Април 2022. - 01. May 2022.
Завршен!

Време

23:55 - 01:00

Локација

Сцена 2, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/