Morcheeba

Један од најпопуларнијих британских електронских састава Morcheeba, наступиће у најстаријем луткарском позоришту у Србији – Позоришту младих, у оквиру Дочека 7530. Њихов наступ погледајте 13. јануара у 23 сата.

Основан средином деведесетих година, Morcheeba креира музику у којој комбинује трип хоп, рок, фолк рок и downtempo. Од укупно десет студијских албума, колико су до сада издали, два су се пласирала у ТОП 10 у Великој Британији. Последњи албум Blackest Blue издат је 2021. године.

Пооштравање контроле епидемиолошких мера

Сви програми на свечаном отварању Европске престонице културе прилагођени су епидемиолошким мерама, стога су од самог почетка капацитети били веома ограничени на планираним концертима, приликом продаје улазница, а уз то, ради безбедне и одговорне организације, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе“ преузима иницијативу за додатне мере и пооштравање контроле њихових поштовања. Фондација је стога као прву меру дала препоруку да се одложи 60 одсто концерта, док ће појачане мере контроле бити на оним концертима коју су директно у продукцији Фондације. Потом на концертима који ће бити реализовани, капацитети су до 50 одсто, на појединим ће бити и мањи, а заједно са улазницом, биће неопходно да посетиоци приложе зелени сертификат или антигенски тест не старији од 48 сати или PCR тест не старији од 72 сата.

У складу са актуелним епидемиолошким мерама, на самом догађају неопходно је ношење маски и одржавање дистанце.

Бесплатно тестирање за посетиоце на две локације

За све посетиоце који немају зелени сертификат, антигенски или PCR тест, биће обезбеђена два пункта за бесплатно тестирање 13. јануара и то на две локације:

  • У центру Новог Сада, на Тргу слободе 13. јануара од 12 до 23 часа
  • У простору Градске концертне дворане (Булевар Цара Лазара 67) 13. јануара од 12 до 23 часа

 

Фото: Промо

Ознаке:,

Датум

13. Јан 2022.
Завршен!

Време

23:00

Локација

Позориште младих
Ignjata Pavlasa 4, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/

Остали организатори

Позориште младих
Интернет адреса
http://www.pozoristemladih.co.rs/