Нихил / Заставе будућности

У оквиру тродневног догађаја „Заставе будућности”, концерт ће одржати Нихил, 30. априла у Креативном дистрикту, на Сцени 2.

Никола Станојевић познатији као Нихил је један од оснивача Zicer Inc. колектива и лејбела. По речима уредника Noizz портала Зицер Инц. је једна од најзанимљивијих екипа младих репера данас која делује на територији Београда, а и шире последњих неколико година. На Zicer Inc. утицали су дух 90-их година и рејв култура те декаде, а данас се називају срчаним пакнерима. Зицер Инц. екипа се за кратко време попела на сцене клубова, као што су Барутана и Драгстор, али и ЕXIT фестивал, а примећени су и на великим алтенативним журкама Hiden BG и Кишобран.

Нихил своју самосталну каријеру креће 2020. године албумом „Сатан Ресавски” и хитовима „Вандал”, „Рикошет”, „Ништа” итд. Нјегове најзапаженије музичке сарадње су и даље везане за колектив Zicer Inc, али сарађује и са ширим спектром извођача и жанрова.

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Фото: Бијеловић И.

Ознаке:

Датум

30. Април 2022.
Завршен!

Време

20:00 - 22:00

Локација

Сцена 2, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/