no filter i rođeni

НО Филтер и Рођени / Заставе будућности

Наступ ди-џеј групе НО Филтер и Рођени, биће одржан 30. априла у 21 час, у Креативном дистрикту на Сцени 4 у оквиру програмске целине „Заставе будућности”.

НО Филтер чине Александар Станојевић, Аврам Балабан, Урош Бабић и Јован Бубњевић. Групу су оформили са идејом да удруже своје ди-џеј способности и наступају заједно, с обзиром да се жанровски подударају пуштајући техно, електро и тек хаус.

Аврам Балабан је ди-џеј и продуцент из Новог Сада, чиме је почео да се бави пре 5 година. Почеврши са пуштањем звукова drum and bass музике основао је дуо са Данилом Црнојевићем, али је током година почео да експериментише са разним стиловима електронске музике. Наступао је у СКЦ Фабрици, Квортеру, као и на EXIT фестивалу 2018, 2019 и 2021. године.

Александар Станојевић је ди-џеј и продуцент из Новог Сада, чиме је почео да се бави пре 6 година. До сада је наступао на EXIT фестивалу, КЦ Хали 6, Квортеру, КПТМ-у. Поред тога организовао је журке у Фирчи Тинк Тенк Студију и Лабару.

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

30. Април 2022.
Завршен!

Време

21:00 - 22:00

Локација

Сцена 4, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/