Piqued Jacks

Piqued Jacks / Заставе будућности

Алтернативни рок бенд са међународном привлачношћу Piqued Jacks из Италије , наступиће 30. априла у 19 часова на Сцени 3 у Креативном дистрикту, у склопу програмске целине „Заставе будућности”.

Piqued Jacks бенд сматра се за чисту енергију. Њихови успеси укључују: свирање на Virgin радију, Kerrang! радију, MTV и BBC радију и наступи током неких од најбољих фестивала као што су Canadian Music Week, MMB Bucharest и Моndo NYC. Најновији сингл бенда „Everything South” објављен је у јануару 2022. године.

Успех албума „Synchronizer” објављеног у марту 2021. године – у продукцији Julian-a Emery (Nothing But Thieves), Brett-a Shaw (Florence and The Machine) и Dan-a Weller (Enter Shikari) – и сјајни наступи уживо широм Европе усмерили су бенд ка главним бинама фестивала у 2022. као што су Musexpo (Los Angeles), Summerfest (TBA*Milwaukee), Lechlade Music Festival (UK).

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Фото: Andrea Liguori

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР, и А1 Србија.

Ознаке:

Датум

30. Април 2022.
Завршен!

Време

19:00 - 20:00

Локација

Сцена 3, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/