Шинобуси / Warm Up

Концерт новосадске групе Шинобуси, који је део „Warm Up” фестивала у јавним просторима, заказан је за 12. јануара у дворишту Хотела Војводина, у 18 часова.

Шинобуси на музичкој сцени постоје пуне две деценије. Бенд је испрва функционисао као акустични трио, крајем 2002. године прикључила се ритам секција, а акустичне гитаре заменили су електричним. До сада су објавили пет ауторских албума и одсвирали више од 500 концерата у клубовима и на фестивалима у Србији, Словенији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Бугарској и Швајцарској.

Шести албум је снимљен и требало би да угледа светлост дана у пролеће 2022. На албуму се налази 11 песама чији су аутори чланови бенда – Милан Кораћ, Предраг Дмитровић, Ђорђе Бубњевић, Ненад Патковић и Стефан Стефановић-Гиле.

„Warm Up” концерти десиће се 12. јануара на више локација у граду. Локални уметници и бендови својим наступима ће најавити почетак године титуле, која званично почиње 13. јануара програмом у Српском народном позоришту, великим догађајем на отвореном, као и концертима на више десетина локација.

Идеја је да 12. јануара представимо Нови Сад кроз музику и на тај начин загрејемо Новосађане и госте за оно што их очекује. Поред групе Шинобуси, у оквиру „Warm Уп” фестивала концерте ће одржати Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Збогом Брус Ли, Стефан и акустични гадови, Kилo Kилo Банда, Кло Кло, Атеист Реп, Плави птичић, Гифт, и Јосип А Лисац.

Ознаке:,

Датум

12. Јан 2022.
Завршен!

Време

18:00 - 18:45

Локација

Хотел Војводина
Хотел „Војводина“, Трг слободе, Нови Сад

Организатор

Уметничка асоцијација „Inbox”
X