stevie whisper

Stevie Whisper / Заставе будућности

Наступ ди-џеја и продуцента Стефана Унковића познатијег као Stevie Whisper биће одржан 30. априла у Креативном дистрикту, на Сцени 4 у 23 часа, као део програмске целине „Заставе будућности”.

Stevie Whisper је ди-џеј/продуцент, промотер и визуелни уметник из Београда. Одрастао на хард-цоре сцени раних 2000-их, постао је један од стубова локалне андерграунд културе чија је репутација почела да се шири даље кроз рад са SuperSizeShe, колективом који је приближио независну музичку сцене ближе свом родном граду и започео многе трендове без којих би домаћа музичка сцена данас била незамислива.

Ariel Pink, Mac De Marco, Dirty Beaches, The Soft Moon само су нека од имена која су посетила Београд кроз активности његове концертне агенције. Последњих година уложио је енергију у истраживање различитих жанрова савремене клупске музике. Као редован у ди-џеј кабинама најистакнутијих београдских андерграунд клубова – 20/44 и Drugstore и кроз своје клупско вече YЕС чије се деловање убрзо проширило и на издаваштво, Стефан је стекао репутацију једног од најзначајнијих селектора из овог дела Европе.

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

30. Април 2022. - 01. May 2022.
Завршен!

Време

23:00 - 01:00

Локација

Сцена 4, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/