Там / Showcase 3

Тамара Поповић, познатија као Там, наступиће 3. септембра у 24 часа у Дистрикту у објекту Производња (бивши Квотер), у склопу музичког програма „Showcase 3” у току отварања програмског лука Калеидоскоп културе.

„Showcase 3” спада у музички програм који ће бити одржан 3. септембра у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део отварања Калеидоскопа.

У оквиру програма ће поред Тамаре наступити Јана Вуковић у 21 час, Ива Лоренс у 22 часа, Ата у 23 часа и Galatheia у 23.45.

Након потписивања за Универсал Мусиц Сербиа у фебруару 2020. кантауторка Тамара Поповић – Там – у континуитету ниже синглове којима истражује своје место у поп музици, употпуњеној призвуцима других актуелних жанрова. Све долази као резултат њеног одрастања у извођачким уметностима и непрекидног конзумирања готово свих жанрова.

На сингловима „Све даље“, „На холду“, „Бржи од свега“, „Инфиерно“ и „Ај ћао“ ради углавном са блиским сарадницима: Зицер Инц. – Михајло Ђоровић и Никола Станојевић, Фантом, Покет палма и другима.

Иста екипа задужена је и за нови ЕП „Рефлексија“, са кога су се до сада издвојили синглови „Усне уз ребра (на на на)“ и „Не причај о нама“.
Осим самосталних синглова истакле су се и сарадње „Жад“, са Zicer Inc. mixtape албума „Добар Deal“ и „Viva Mais“ са Мими Мерцедез.

Под‌једнаку пажњу Там усмерава на визуелни идентитет, те до сада доноси спотове за готово сваки од синглова на којима поново сарађује са провереном екипом, са тежњом да за видео буду задужени сарадници који сензибилитетом и визијом најбоље одговарају датом издању.

Погледајте цео музички програм у оквиру отварања Калеидоскопа културе који се одржава од од 1. до 4. септембра у Дистрикту.

Партнери Калеидоскопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

03. Септембар 2022.
Завршен!

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад