Там / Заставе будућности

Концерт поп сензације данашњице Там одржаће се 30. априла у Креативном дистрикту на Сцени 2, у оквиру тродневног догађаја Заставе будућности.

Након потписивања за Universal Music Serbia у фебруару 2020. године, кантауторка Тамара Поповић, познатија под уметничким именом Там, у континуитету ниже синглове којима истражује своје место у поп музици, употпуњеној призвуцима других актуелних жанрова. Све долази као резултат њеног одрастања у извођачким уметностима и непрекидног конзумирања готово свих жанрова.

На сингловима „све даље“, „на холду“, „бржи од свега“, „инфиерно“ и „ај ћао“ ради углавном са блиским сарадницима – Zicer Inc, Фантом, pocket palma … Иста екипа задужена је и за нови ЕП „рефлексија“, са кога су се до сада издвојили синглови „усне уз ребра (на на на)“ и „не причај о нама“.

Осим самосталних синглова, истакле су се и сарадње „Жад“, са Zicer. Inc., миxтапе албума „Dobar Deal“ и „Viva Mais“ са Мими Мерцедеc.

Подједнаку пажњу Там усмерава на визуелни идентитет, те до сада доноси спотове за готово сваки од синглова на којима поново сарађује са провереном екипом, са тежњом да за видео буду задужени сарадници који сензибилитетом и визијом најбоље одговарају датом издању. Препозната и према свом ливе наступу, там се у протеклом периоду појавила на великим локалним и регионалним фестивалима као што су EXIT, Love Fest, Дрито у Загребу, Градић Фест…

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Ознаке:

Датум

30. Април 2022.
Завршен!

Време

20:00 - 22:00

Локација

Сцена 2, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/