turbo trans turisti

Турно Транс Туристи / Showcase 1

Концерт Турно Транс Туриста ће бити одржан 1. септембра у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део отварања програмског лука Калеидоскоп културе. У оквиру програма ће наступити Турбо Транс Туристи у 20 часова, Бенд 21. век у 21 час и Moussaka у 22 часа.

Настали су 2017 године под именом Туристи. Следио је премијерни наступ у Американи, излазак првог албума „Лево или Десно” и низ запажених натупа широм земље. Већ 2018 најављују други албум. А онда, из разлога о којима нема потребе поново говорити, сценска светла се гасе. Музичари, па и Туристи врло брзо схватају да кризну ситуацију треба искористити као прилику да стварају. Посвећују се завршетку раније најављеног албума, али стварају и нове песме које ће се наћи на следећем, трећем албуму. Годину 2021. почињу са објављивањем песама са другог албума („Шимпанза”, „Ништа Није Страшно”, „Срећа Је”, „Сиви Дани”, „Валхала”) да би комплетан албум као целину („Ништа Није Страшно”) био представљен 2022. године.

А шта је ново?

Песме тј. албум је објављен под новом, сопственом етикетом „Андерклас”, а и Туристи желе да нагласе колико су напредовали и колико су уверени у свој рад па кажу – ми више нисмо само Туристи, ми смо сада Турбо Тренс Туристи.

И ево напокон долази прилика да TTT пред пубиком покажу шта и како су радили и како даље. А како даље публика ће чути и видети када се светла упале. Под светлима, на бини ће бити само они, браћа Бошко и Никола.
Плешимо заједно, путовање почиње, а сви ћемо постати Турбо Тренс Туристи.

Ознаке:

Датум

01. Септембар 2022.
Завршен!

Време

20:00

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад
X