UV bend/ Warm Up

Новосадски UV bend наступиће 12. јануара у 18 часова на Булевару Михајла Пупина, у пролазу између књижаре Булевар Букс и ДДОР-а. Концерт УВ бенда биће део „Warm Up” фестивала у јавним просторима и загревања за 13. јануар, када ће Нови Сад званично понети титулу Европске престонице културе.

УВ је ауторски бенд из Новог Сада који чине Игор Сакач (гитара, вокал), Петар Бањац (бубњеви, вокал) и Филип Грубач (бас гитара). „УВ” је иначе скраћеница од „Увертира” – бенда чији су чланови некада били ова тројица момака.

„Warm Up” концерти десиће се 12. јануара на више локација у граду. Локални уметници и бендови својим наступима ће најавити почетак године титуле, која званично почиње 13. јануара програмом у Српском народном позоришту, великим догађајем на отвореном, као и концертима на више десетина локација.

Идеја је да 12. јануара представимо Нови Сад кроз музику и на тај начин загрејемо Новосађане и госте за оно што их очекује. Поред УВ бенда, у оквиру „Warm Up” фестивала концерте ће одржати Love Hunters, Dragon’s Fuel, Шинобуси, Збогом Брус Ли, Стефан и акустични гадови, Кило Кило Банда, Кло Кло, Атеист Реп, Плави птичић, Гифт, и Јосип А Лисац.

Ознаке:,

Датум

12. Јан 2022.
Завршен!

Време

17:00 - 17:45

Локација

Пролаз код Булевар Books-a и ДДОР-а
Bulevar Mihajla Pupina, Нови Сад

Организатор

Уметничка асоцијација „Inbox”
X