Van Gog

Добро препознатљиво име српске рок сцене – група Ван Гог, наступиће на Дочеку 7530Мастер хала Новосадског сајма угостиће поштоваоце и љубитеље овог састава 13. јануара, од 22 сата.

Ван Гог делује на музичкој сцени пуних 35 година. Оснивач и фронтмен бенда је Звонимир Ђукић Ђуле, док су остали чланови састава бубњар Србољуб Радивојевић и басиста Драган Ивановић. Добитници су МТВ награде и других многобројних домаћих и иностраних признања.

Догађај ће бити организован у складу са епидемиолошким условима и тренутним мерама кризног штаба. На догађају ће бити неопходно ношење маски и држање дистанце.

Улазнице по специјалним, промотивним ценама, биће доступне онлајн на сајту gigtix.com где могу да их набаве и сви заинтересовани ван Србије, као и на готово 50 Gigstix продајних места широм Србије.

Спајањем две уметности, визулне и извођачке, Нови Сад ће 13. јануара угостити више од 50 уметника из земље, Европе и света, који ће наступити у несвакидашњим просторима и тако употпунити прославу почетка године титуле Европске престонице културе.

Прослављамо прву лустру (петогодишњицу): овај пројекат се реализује већ пету годину са циљем да постане легат града Новог Сада. До сада је наступило више од 300 уметника из земље и Европе, а у години титуле циљ је да тај број премашимо.

 

Фото: Промо

Ознаке:,

Датум

13. Јан 2022.
Завршен!

Време

22:00

Локација

Новосадски сајам
Hajduk Veljkova 11, Novi Sad

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/

Остали организатори

Новосадски сајам
Интернет адреса
https://www.sajam.net/sr/