yusyus

YusYus / Заставе будућности

Наступ аудио-визуелног дуа YusYus заказан је за 30. април, у Креативном дистрикту, на Сцени 4 у 22 часа, као део програмске целине „Заставе будућности”.

YusYus је аудио-визуелни дуо, који из заједничке љубави према minimal synth оснивају Немања Стојановић (Неомодерн) и Александра Павловић. Дуо је концертно активан од 2013. и врло брзо су освојили публику наступима у Србији и Европи, свирајући на концертима у Бриселу, Амстердаму, Мадриду, Бечу, Будимпешти, Загребу, Београду и ЕXIT фестивалу.
До сада су наступали раме уз раме са: Molčat Doma, Soft Metals, Xeno & Oaklander, Die Selektion, Peine Perdue, Ron Morelli, што потврђује њихов квалитет и епитет који носе као мама и тата minimal synth-a са простора Екс-Југославије.

За визуелни аспект је задузен „Kitsch-Nitsch” дизајнерски дуо из Љубљане, и фотограф Филип Рађеновић.

Тренутно раде на свом новом албуму који ће продуцирати Sam Perry из састава Dog Power, албум ће се наћи физичкој форми, плочи, а ускоро ће бити и објављен лејбл за који издају албум.

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

30. Април 2022.
Завршен!

Време

22:00 - 23:00

Локација

Сцена 4, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/