Збогом Брус Ли / Warm Up

Новосадски панк рок састав „Збогом Брус Ли” наступиће 12. јануара, у оквиру „Warm Уп” фестивала у јавним просторима, када се сви заједно загревамо за 13. јануар и свечано отварање године када ће Нови Сад понети титулу Европске престонице културе. Њихов концерт заказан је за 17 часова код „New Nork”-а, у пролазу из Поштанске улице.

Група „Збогом Брус Ли” комбинује панк и рок са војвођанском етно музиком, добијајући јединствени музички стил који бенд описује као „панкбурашка музика”. Њихов јединствени звук је комбинација класичне панк рок музике и традиционалне музике из Војводине, који чланови бенда добијају тако што свирају класичне рок инструменте (гитара и бубањ), заједно са традиционалним војвођанским дуетом (бегеш –традиционални војвођански контрабас и тамбура).

https://www.youtube.com/watch?v=b2HAF_x6g-A

„Warm Up” концерти десиће се 12. јануара на више локација у граду. Локални уметници и бендови својим наступима ће најавити почетак године титуле, која званично почиње 13. јануара програмом у Српском народном позоришту, великим догађајем на отвореном, као и концертима на више десетина локација.

Идеја је да 12. јануара представимо Нови Сад кроз музику и на тај начин загрејемо Новосађане и госте за оно што их очекује. Поред састава Збогом Брус Ли, у оквиру „Warm Уп” фестивала концерте ће одржати Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Шинобуси, Стефан и акустични гадови, Kилo Kилo Банда, Кло Кло, Атеист Реп, Плави птичић, Гифт, и Јосип А Лисац.

Ознаке:,

Датум

12. Јан 2022.
Завршен!

Време

17:00 - 17:45

Локација

New Nork
Bulevar Mihajla Pupina 2, Нови Сад

Организатор

Уметничка асоцијација „Inbox”
X