Zoi / Заставе будућности

Zoi, једна од најтраженијих младих музичких личности нашег региона, одржаће концерт 30. априла у Креативном дистрикту на Сцени 2, у оквиру тродневног догађаја „Заставе будућности”.

Рођена је у Новом Саду, 1999. године, али је музичку каријеру започела у Београду, са првим синглом „Ето” и потписала вишегодишњи уговора за најпознатију треп издавачку кућу Bassivity Digital. Свака песма коју је објавила добила је низ позитивних утисака и коментара. Поред занимљивих вокалних способности, аутентична је и по стилу одевања, као и по естетици музичких спотова, те броји велики број пратилаца на друштвеној мрежи Instagram и YouTube-у. Хитови су јој: „Ђаволи”, „Јасно ми је”, „Нирвана”, „Без тебе”, „Компромис”.

2021. године је започела са наступима по београдским клубовима, гостовала је на загребачком музичком фестивалу Drito и WestGate Music Festival-у, као и на српском Lilo Lo, Love fest-у, али и EXIT-oвом Main stage-у, као најпопуларнијим фестивалима у региону.

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Ознаке:

Датум

30. Април 2022.
Завршен!

Време

23:00 - 23:30

Локација

Сцена 2, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/