Звучни сноп (Soundbeam)

У години када ће Нови Сад постати Европска престоница културе, 13. јануара 2022. пројекат „Звучни сноп (Soundbeam)” биће реализован у Плавој сали ШОСО „Милан Петровић”, на Новом Насељу.

У оквиру пројекта очекује нас новогодишњи концерт оркестра „Добри људи” и групе „Killo Killo банда”, који почиње тачно у подне.

Кроз пројекат  „Звучни сноп (Soundbeam)”, уз помоћ ласерске и сензорске технологије, особама са инвалидитетом је омогућено креативно бављење музиком по најсавременијим светским стандардима и методама из те области.

Улаз је слободан.

Музичку радионицу „Soundbeam” покренули су 2012. године Жарко Себић и Рената Колер. Пројекат је инклузивне природе и подразумева укључивање особа са инвалидитетом у ширу друштвену заједницу, као и њихово активно учешће у културном животу колектива.

У години титуле, осим у платформи Супермоћни и програмском луку „Друга? Европа”, предвиђене су активности и у програмским луковима „Дочек” и „Будућност Европе”.

Догађај ће бити организован у складу са епидемиолошким условима и тренутним мерама кризног штаба. На догађају ће бити неопходно ношење маски и држање дистанце.

 

Фото: ШОСО Милан Петровић

Ознаке:,

Датум

13. Јан 2022.
Завршен!

Време

12:00

Локација

Нова зграда школе „Милан Петровић” на Новом насељу
Бате Бркића, Нови Сад

Организатор

Школа за основно и средње образовање „Милан Петровић” са домом ученика
Phone
+381216616366
Електронска пошта
skolamp@smp.edu.rs
Интернет адреса
https://smp.edu.rs/srlat/pocetna/

Остали организатори

X