A.N.D.R. x Retrospektiva / Showcase 2

Koncert A.N.D.R. i Retrospektive održaće se 2. septembra u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), kao deo otvaranja programskog luka Kaleidoskop kulture. U okviru programa „Showcase 2″ nastupiće Yugo bleja (warm up) od 21 do 21.30, Nataleé od 21.30 do 22.10, Manivi od 22.20 do 23.00,  Retrospektiva i A.N.D.R. od 23.10 do 23.50 i SevdahBABY od 24.00 do 01.00.

Omiljen trubač među producentima omiljen producent među trubačima, A.N.D.R. Andrija Gavrilović poznatiji kao A.N.D.R. je sve obožavanije ime na pop/dance sceni, izvanredan muzičar školovan na Berkliju i umetnik koji je brusio svoj zanat živeći i stvarajući u
Njujorku. Ove godine doneo nam je album „U KRUG”, pop/dance izdanje satkano od 10 pesama i 10 vokala novog talasa domaće scene među kojima su Luka Rajić, Retrospektiva, Nataleé, Maat Bandy (Gramophonedzie), Ana Protulipac (Irie FM), Jana Vuković i drugi. Nakon odličnih recenzija, desetina hiljada strimova i punih klubova samo par meseci nakon objavljivanja albuma „U KRUG” nastavlja da predstavlja ekipu koja stvara i voli dobru pop muziku. Koncept lajv nastupa podrazumeva saradnju sa bendom Retrospektiva i njihovim frontmenom Kićom kao glavnim vokalom, a kao gosti na sceni tu si i neki od pevača sa albuma.

Retrospektiva, pop trojac aktivan na domaćoj sceni od 2019. koji se čvrsto utisnuo u zvuk domaće scene sa albumom „Priče sa hard diska’’ i saradnjama sa sastavima Pocket Palma, SevdahBABY, Fantom, Gramophonedzie i naravno A.N.D.R. Spoj pop-melodija, modernih beat-ova, retro-synth zvuka, funky bass-a i odličnog vokala nesumnjivo će vas naterati da se dobro izđuskate.

Retrospektivu čine: Aleksandar Stevanović Kića (vokal i tekstopisac), Dušan Paunković (bas), Luka Samardžija (gitarista, producent).

Pogledajte ceo muzički program u okviru otvaranja Kaleidoskopa kulture koji se održava od od 1. do 4. septembra u Distriktu. 

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste banka, IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Benny Gashi

 

Oznake:

Datum

02. сеп 2022.
Završen!

Vreme

23:10

Lokacija

Distrikt
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад