Vladimir Aćić

Omladinski kantautorski festival 2022 / Di-džej nastup Vladimira Aćića

U okviru „Omladinskog kantautorskog festivala” koji će biti organizovan u sklopu programskog luka Budućnost Evrope, ljubitelji tehno zvuka moći će da se prijave na radionice di-džejinga (masterclass), pod mentorstvom Vladimira Aćića. Radionice će biti održane od 2. do 5. aprila u klubu Tunnel, dok je 1. april rezervisan za predavanje na temu di-džejinga i produkcije koje će držati Miloš Martinov Lag. Nakon završenih radionica, tri odabrana polaznika i polaznice će zajedno sa Vladimirom Aćićem imati javni nastup 8. aprila u 20 časova u KC LABaru.

U cilju promovisanja autorske muzike, mogućnost učešća imaju i producenti i producentkinje ovog žanra, koji uz prijavu šalju i jednu svoju traku. Nakon selekcije, dve najbolje trake naći će se u setu Vladimira Aćića finalne večeri u KC LABaru gde će biti i snimljene. Prijavljeni u ovoj kategoriji mogu prisustvovati radionicama za di-džejeve u toku festivala.

U okviru festivala će biti održan koncert finalista, 7. aprila u Kulturnom centru LAB. Zatim, 8. aprila u Domu kulture, u 22 časa koncert će održati poznati muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo sa svojim bendom.

 Foto: V.Veličković

Oznake:

Datum

08. апр 2022.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

LABar
Laze Telečkog 3, Novi Sad

Organizator

Asocijacija gitarista Vojvodine
Internet adresa
https://agv.org.rs/

Ostali organizatori

Kulturni centar Lab
Kulturni centar Lab
Kulturni centar Lab