Omladinski kantautorski festival 2022 / Koncert Marčela

Asocijacija gitarista Vojvodine, a u partnerstvu sa Kulturnim centrom LAB, organizuje „Omladinski kantautorski festival” u okviru kojeg će koncert održati poznati muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo sa svojim bendom.

Koncert će se održati 8. aprila, u Domu kulture sa početkom u 22 časa.

Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo, srpski je muzičak i pisac. Objavio je studijske albume De facto (2003), Puzzle shock! (2005), Treća strana medalje (2008) i Deca i Sunce (2010), romane Zajedno sami (2008), Malterego, knjiga prva: Rubikova stolica (2012; izmenjeno i dopunjeno izdanje 2016), Malterego, knjiga druga: Higijena nesećanja (2017), zbirku tekstova O ljudima, psima i mišima (2009), stotinak kolumni za razne redakcije i Napet šou (2014), konceptualno delo koje objedinjuje peti studijski album i zbirku kolumnističko-esejističkih tekstova. Diplomirao je na Filološkom fakultetu u Beogradu, smer srpski jezik i književnost, dok mu je Fakultet pedagoških nauka Univerziteta u Kragujevcu dodelio počasnu diplomu Magister Humanitas za pedagoško delovanje i poseban doprinos razvoju kulture mladih.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima kompanije Gigstix ili onlajn klikom na link.

U okviru festivala će biti održan koncert finalista, 7. aprila u Kulturnom centru LAB u 20 časova. Ljubitelji tehno zvuka moći će da se prijave na radionice di-džejinga (masterclass), pod mentorstvom Vladimira Aćića. Radionice će biti održane od 2. do 5. aprila u klubu Tunnel, dok je 1. april rezervisan za predavanje na temu di-džejinga i produkcije koje će držati Miloš Martinov Lag. Nakon završenih radionica, tri odabrana polaznika i polaznice će zajedno sa Vladimirom Aćićem imati javni nastup 8. aprila u KC LABaru, u 20 časova.

Oznake:

Datum

08. апр 2022.
Završen!

Vreme

22:00

Lokacija

Dom kulture
Ignjata Pavlasa 4, Нови Сад

Organizator

Asocijacija gitarista Vojvodine
Internet adresa
https://agv.org.rs/

Ostali organizatori

Kulturni centar Lab
Kulturni centar Lab
Kulturni centar Lab