Omladinski kantautorski festival 2022 / Koncert finalista

Koncert finalista „Omladinskog kantautorskog festivala 2022” (OKF) održaće se, u okviru programskog luka Budućnost Evrope, 7. aprila u 20 časova u Kulturnom centru LAB.

U toku četvorodnevnih radionica u Kulturnom centru LAB, mladi kantautori i kantautorke između 16 i 26 godina, koji su se prijavili na ovogodišnji OKF, imaće priliku da rade sa mentorima i mentorkama i pripreme se za takmičenje i javni nastup. Kandidate i kandidatkinje na takmičenju ocenjuje stručni žiri koji čine: Ivana Vukomirović (Ivi Manivi), Marko Šelić Marčelo, Vedran Ferizović (JAL). Nagrada za najbolje, po oceni žirija, je snimanje pesme u profesionalnom studiju „DO-RE-MI”.

U okviru festivala 8. aprila u Domu kulture, u 22 časa koncert će održati poznati muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo sa svojim bendom.

U okviru Omladinskog kantautorskog festivala koji će biti organizovan u sklopu programskog luka Budućnost Evrope, ljubitelji tehno zvuka moći će da se prijave na radionice DJ-inga (masterclass), pod mentorstvom Vladimira Aćića. Radionice će biti održane od 2. do 5. aprila u klubu Tunnel, dok je 1. april rezervisan za predavanje na temu DJ-inga i produkcije koje će držati Miloš Martinov-Lag. Nakon završenih radionica, tri odabrana polaznika će zajedno sa Vladimirom Aćićem imati javni nastup 8. aprila u KC LABar-u.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

07. апр 2022.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Kulturni centar Lab
Dr Hempta 2, Novi Sad
Internet adresa
https://www.facebook.com/KulturniCentarLAB

Organizator

Asocijacija gitarista Vojvodine
Internet adresa
https://agv.org.rs/

Ostali organizatori

Kulturni centar Lab
Kulturni centar Lab
Kulturni centar Lab