erste dečji program

Ерсте дечји програм / Вила

У склопу породичног фестивала „Вила” биће организован Ерсте дечји програм који се састоји од креативних и едукативних радионица, игара и позоришне представе. Програм се одржава 4. и 5. јуна, од 16 до 20 часова, у јединственом амбијенту Фрушке горе, у Врднику (Fruške Terme Resort).

Да ли брига о личним финансијама може да буде забавна и шта деца знају о томе?
Колико је ова тема заиста важна и да ли родитељи знају баш све одговоре?
Када је право време да са децом почнемо да причамо о новцу?

Новац није компликована тема за разговоре с малишанима као што се то можда чини, али важно је да јој се приступи на прави начин. Ерсте банка је осмислила игрицу и позоришну представу „Чувари Змајевог блага” како би на забаван и пријемчив начин приближила најмлађима појмове као што су штедња, потрошња или камата.

Ерсте банка је припремила забаван, интерактиван и атрактиван програм за децу на ову тему. Учење кроз игру и забаву! Малишани и старија деца ће учествовати у занимљивим радионицама на којим ће моћи да сликају, праве моделе кованица, погађају тајне предмете, али пре свега да уче о овој важној теми.

Представа „Чувари Змајевог блага” ће бити одиграна 4. јуна у 18 часова. Одговара узрасту од шест до 11 година, али ће уз подршку родитеља у њој сигурно уживати и млађа деца. Змај деци великодушно дели своје благо, али, да би га сачувала, деца треба да знају одговоре на бројна питања. На овај начин, кроз интеракцију и забаву, деца праве своје прве кораке ка финансијском описмењавању и стварају одличну основу за управљање новцем.

У оквиру фестивала одржаће се и други разноврсни дечји програми.

Фестивал „Вила” се одржава од 3. до 5. јуна у Врднику, у оквиру програмског лука Хероине, и уједињује локалне и светске уметнице, хероине данашњице, кроз широк спектар културних програма за целу породицу – музичких, позоришних и визуелних представа, радионица и гастрономских догађаја.

Улаз на све програме је слободан.

mapa Vila

Партнер програмског лука Хероине је Ерсте банка.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

04. Jun 2022.
Завршен!

Време

16:00 - 20:00

Локација

Фрушке терме
Hotel Fruske Terme, Врдник

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/