OKF

Omladinski kantautorski festival 2022

Asocijacija gitarista Vojvodine u partnerstvu sa Kulturnim centrom LAB, organizuje „Omladinski kantautorski festival 2022”  koji obuhvata radionice sa mentorima za kantautore, kao i za ljubitelje tehno zvuka i producente, dok će po završetku radionica biti održano takmičenje i javni nastup.

U okviru festivala će biti održan koncert finalista, 7. aprila u Kulturnom centru LAB. Zatim, 8. aprila u Domu kulture, u 22 časa koncert će održati poznati muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo sa svojim bendom.

U okviru Omladinskog kantautorskog festivala koji će biti organizovan u sklopu programskog luka Budućnost Evrope, ljubitelji tehno zvuka moći će da se prijave na radionice DJ-inga (masterclass), pod mentorstvom Vladimira Aćića. Radionice će biti održane od 2. do 5. aprila u klubu Tunnel, dok je 1. april rezervisan za predavanje na temu DJ-inga i produkcije koje će držati Miloš Martinov-Lag. Nakon završenih radionica, tri odabrana polaznika će zajedno sa Vladimirom Aćićem imati javni nastup 8. aprila u KC LABar-u.

U toku četvorodnevnih radionica u Kulturnom centru LAB, mladi kantautori između 16 i 26 godina koji su se prijavili na ovogodišnji OKF, imaće priliku da rade sa mentorima i pripreme se za takmičenje i javni nastup. Kandidate na takmičenju ocenjuje stručni žiri, koga čine: Ivana Vukomirović (Ivi Manivi), Marko Šelić-Marčelo, Vedran Ferizović (JAL). Nagrada za najbolje učesnike po oceni žirija je snimanje pesme u profesionalnom studiju „DO-RE-MI”. 

Oznake:

Datum

08. апр 2022.
Završen!

Lokacija

Kulturni centar Lab
Dr Hempta 2, Novi Sad
Internet adresa
https://www.facebook.com/KulturniCentarLAB

Organizator

Asocijacija gitarista Vojvodine
Internet adresa
https://agv.org.rs/

Ostali organizatori

Kulturni centar Lab