obojeni program vizual

Обојени програм / Музички програм Дистрикта мира

Култни новосадски састав, пионир српске алтернативне рок сцене Обојени програм одржаће наступ на музичкој бини у Дистрикту мира 27. јуна у 22 часа у оквиру програмског лука Тврђава мира.

Током четири деценије свирања, у раду бенда учествовало је много музичара, а фронтмен Бранислав Бабиц Кебра једини је члан оригиналне поставе. Уз њега, дугогодишњу поставу Обојеног програма чине Илија Влаисављевић Бебец на бас гитари, бубњар Владимир Цинкоски Цина и басиста Мики Ристић (претходно Darkwood Dub, Веllа Technika, Сана Гарић).

Обојени програм је 2020. године обележио 40 година постојања и 30 година од објављивања првог албума „Најважније је бити здрав”.

Бенд је пионир српске алтернативне рок сцене и познат је по томе што даје чудна имена својим албумима, што је касније објашњено чињеницом да почетна слова свих студијских албума формирају акроним њиховог града.

Поред Обојеног програма у Дистрикту мира ћемо слушати бендове ТБФ, Хелем нејсе и Зостер који ће добро познатим нумерама пренети и неке од главних порука које Европска престоница културе шаље Европи и свету.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

27. Jun 2022.
Завршен!

Време

22:00

Локација

Дистрикт
Bulevar despota Stefana, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/
X